Planul de o zi pentru o vacanta de neuitat

Desi povestioara asta trebuia spusa acum ceva timp, pentru ca au trecut iarna . . . adica nu chiar iarna, ci cele mai importante evenimente din iarna, cum ar fi Ajunul ( ziua in care vine Mosu cu sacul de cadouri pentru toata lumea) si anul nou, eveniment care sarbatoreste trecerea intr-un an nou.

Nebuia a inceput cu cateva zile inainte de a veni Craciunul. Stateam si noi ca prietenii la un paharel de vin cald, si deodata la unul dintre prieteni ii vine o idee aproape geniala.

“- Ce ar fi ca maine sa plecam la Predeal, pentru o saptamana?”

Toti am inceput sa radem, dar el ramanea serios, noi radeam, el iar serios . . . am vazut ca e serioasa treaba laughing.
“- Bai, tu vorbesti serios?
– Da ma ce are?
– Poi si unde crezi tu ca o sa mai gasim noi cazare in Predeal pe vremea asta, mai sunt cateva zile pana la Craciun, nu ti-a venit ideea asta mai devreme?
– Cum sa nu mah, doar traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor. Dau o tura pana acasa iau laptopul ca avem wireless aici, bagam o cautare pe marele google dupa cazare in Romania si trebuie sa gasim noi ceva”
Se duce acasa, ia laptopul cauta pe net si in jumate de ore, dupa ce a dat cateva telefoane, iar in final reuseste sa dea de ceva cazare in Brasov, la un pret destul de avantajos pentru perioada de acum.

Spre surprinderea mea aproape toti au fost de acord cu lucrul asta si a doua zi, toti ne-am trezit undeva in jurul orei 5 dimineata pentru a pleca la drum.

Ca sa fiu cu un pas inainte lor, am intrat seara pe un forum turistic sa vad ce recomandari sunt pentru zona in care ma duc, si ce s-ar putea vizita pentru a avea o vacanta de neuitat. Am gasit acolo o multime de recomandari si locuri care iti dadeau impresia ca esti in paradis laughing

De final pot spune ca a fost o vacanta de vis, si va recomand macar o zi din viata voastra sa o petreceti prin Brasov, Predeal…..

Leave a Reply