Un poker de 5 minute = 450 lei

Doamne ce partida buna am avut aseara … intradevar a fost cam scurta pentru mine.. dar a meritat. Ca la camin, multa distractie, bautura, femei, tigari. Ei ce am patit eu nu are legatura cu nici una dintre ele.
Cine vine pe la mine in week-end un tovarasi din copilarile, un mare derberu, eram niste depravati cand eram impreuna. L-am trimis dupa o bere la magazin si intre timp niste prieteni vin pe la mine sa jucam un poker. Eram eu si aia 2, am mai chemat de pe palier niste baieti si am inceput sa jucam. Pierd jumatate din bani si dupa vreo 45 minute vine asta cu bera. O desface, calarim berea, trimite un coleg sa mai ia 2, le calarim si pe alea, dupa care tovarasul asta al meu, se baga si el la poker. Incepe sa nu mai bea, ii lasa doar pe ceilalti. Eu, linistit ma duc la baie vine si prietenul asta dupa mine si ma intreaba:
„Coitze jucam cum jucam acasa”
Eu ii zic: „Frate … sunt tovarasi cu mine…”
El zice: „lasa-i mai, nu ai vazut ca ei iti iau banii, hai sa jucam sa avem ce bea in club”
Eu: „Bine, labarel, hai ca merg pe mana ta”
Ne intoarcem in camera si incepem jocul. Face baiatul cartile, nu stiu cum face dracul asta, dar se pricepe, imi intra 2 popi, jos erau 1 juvari , 1 as si o popa. Maresc miza, unu dintre aia mareste si el, mai iese 1 juvar. Cand am vazut am dat sa renunt, dar tovarasul asta imi face semn. Atunci il vad pe asta ca baga tot la pariu. Eu disperat ma uit iar la tovaras. Imi face semn, bag all in, se aduna jos 6 mil. Ce sa fie urmatoarea carte… exact… era un K. Am ramas masca …

Si uite asa. Dau eu de baut week-end-ul asta …

Leave a Reply